Onze trainingen

Wilt u direct contact bel ons: +31 33 466 60 98

Personal Training

Wij bieden Professionele gecertificeerde personal trainers op het gebied van boksen, kickboksen en krachttraining. Aan de hand van uw doel/behoefte wordt u aan een personal trainer gekoppeld. Er is eerst altijd een kennismakingsgesprek waarbij we het hele plan samen doornemen. Wij gaan verder dan enkel het geven van personal training wij bieden een totaal pakket. De motivatie vasthouden is soms lastig een personal trainer kan daarbij helpen.

Kickboksen

Tijdens het kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met verschillende traptechnieken. Kickboksen is een intensieve contact sport. De training zorgt ervoor dat uw conditie verbeterd, u zich fitter voelt na een training en u de zelfbeschermingstechnieken beheerst. De volgende kickbokstrainingen worden aangeboden:
  • Jeugd kickboksen (5 t/m 15 jaar)
  • Dames kickboksen
  • Kickboksen recreanten
  • Zaktraining

Kids

Het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd leren hoe leuk sporten eigenlijk is. Tijdens de training worden de kickbokstechnieken op een leuke maar vooral speelse manier aangeleerd. Er wordt rekening gehouden met het leeftijdsniveau van uw kind. Kinderen voelen zich na een training zelfverzekerd en fitter!

Arra's intense short work-out

Een work-out van gemiddeld 40 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethodes op het gebied van kracht, pads training en plyometrics. Binnen deze training gaat u tot het maximale van uw kunnen.