Kickboksen Amersfoort Vathorst

Wilt u direct contact bel ons: +31 33 466 60 98

Kickboksen Amersfoort Vathorst bij Allround Training Center

Kickboksen in Amersfoort Vathorst is bijzonder populair. Deze tactische vechtsport is niet alleen goed voor het zelfvertrouwen, maar ook voor de conditie. De lange geschiedenis van de sport is iets waar u zich niet eens in hoeft te verdiepen. Wij bieden u namelijk alles wat u nodig heeft om optimaal te kunnen trainen en zelf aan de slag te gaan met kickboksen. Iedereen is welkom bij ons, wij hebben speciale trainingen voor zowel mannen als vrouwen en zelfs kinderen. Wilt u zelf eens komen kijken of kickboksen in Amersfoort Vathorst iets voor u is? Dan staat er een speciale proefles tegen een zeer scherpe prijs voor u klaar.

Waarom kiest u voor kickboksen in Amersfoort Vathorst?

Er zijn tal van manieren om te trainen en aan de slag te gaan met uw conditie en uithoudingsvermogen. Weinig van die manieren zijn zo veelzijdig en leuk als kickboksen. Niet alleen leert u tal van technieken tijdens onze trainingen, u merkt ook binnen korte tijd dat uw zelfvertrouwen een flinke boost krijgt en dat uw uithoudingsvermogen met de week verbetert. Tegelijkertijd is dit uiteraard een sport die zich prima leent om in groepsverband te beoefenen.

Bij alle groepstrainingen houden we de omvang van de groepen beperkt. Dat betekent dat de sfeer gezellig blijft en dat er tegelijkertijd meer dan genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht tijdens het trainen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zelf met een groep te komen trainen? Dan kunt altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren coaches staan klaar om u persoonlijk verder te helpen.

Voor wie is kickboksen in Amersfoort Vathorst geschikt?

Er wordt nog vaak gedacht dat kickboksen een sport voor mannen is. Dat is natuurlijk onzin. Iedereen kan kickboksen en dat betekent ook direct dat iedereen deel kan nemen aan onze trainingen. Dat geldt ook voor vrouwen en kinderen. Voor de jongsten hebben we zelfs speciale trainingen klaarstaan die ingericht zijn op de leeftijd van het kind. Op een leuke en speelse manier maken zij kennis met kickboksen in Amersfoort Vathorst, waarbij we direct zorgen voor meer zelftrouwen en verbetering van het uithoudingsvermogen. Zowel van de kinderen zelf als van de ouders krijgen we constant positieve feedback over de kickboks-trainingen voor jongere kinderen. Ook hier geldt dat u kunt kiezen voor een proefles tegen een scherpe prijs om kennis te maken. Kinderen trainen bij ons tegen een gereduceerd tarief.

Meer dan alleen kickboksen

Kiest u voor Allround Training Center, dan vindt u meer dan alleen kickboksen in Amersfoort Vathorst. We geven ook voedingsadvies en hebben tal van andere trainingen in ons aanbod, waaronder zeer intensieve trainingen en personal training onder begeleiding van een van onze professionals. Met ons brede aanbod kunt u daarmee altijd vinden wat u nodig heeft, ongeacht of dit kickboksen is of een andere manier om uw conditie en/of spierkracht op een hoger peil te krijgen. Door naar het lesrooster op de website te kijken, krijgt u een goed beeld van de opties die wij aanbieden. In het overzicht met onze abonnementen kunt u daarnaast alle mogelijkheden op een rijtje vinden.

Wanneer begint u met kickboksen in Amersfoort Vathorst?

Het moeilijkste aan het beginnen met kickboks-trainingen is het inschrijven bij een sportschool. Dat maken we graag makkelijker voor u, bijvoorbeeld door een goedkope proefles en aanbod op maat voor iedereen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of eens samen met een professional de mogelijkheden doornemen die bij u passen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, zodat u binnenkort al kunt beginnen met kickboksen in Amersfoort Vathorst.